Stoelen

Wij zijn onder andere dealer van Eleonora. Scroll naar beneden als je benieuwd bent naar een greep uit onze collectie stoelen die wij kunnen leveren. In vergelijking met grote woonboulevards en winkelketens, zijn wij persoonlijker en geven wij net die extra service die de klant van ons mag verwachten. Wij zijn dan ook trots op de vele positieve klantreviews die we hebben mogen ontvangen!

Ontstaan Eleonora
In de jaren negentig ontmoette Willem Schakel tijdens een liefdadigheidsreis naar Roemenië een meisje dat Eleonora heette. Ze nam hem mee naar de meubelfabriek van haar ouders. Daar verloor Willem zijn hart aan de meubelen. Hij besloot te investeren in het bedrijf en de meubelen te importeren naar Nederland. De naam van zijn nieuwe bedrijf? Eleonora! 25 jaar later is de liefde voor meubelen onverminderd groot. En met meer dan 400 dealers in Europa heeft Eleonora inmiddels een toonaangevende plek in de meubelbranche veroverd.

Industrieel, Scandinavisch, vintage; met de meubels van Eleonora sluit u aan bij de interieurtrends van nu én morgen. Onze brede collectie kent een groot aantal productlijnen en wisselt meerdere keren per seizoen.

 

Contact

Onze winkel


Adres:  Kerkweg 35, 2985 AM Ridderkerk

Telefoonnummer:  0180431734

E-mail:  info@het-oogappeltje.ml

Openingstijden

Woensdag      09:30 - 17:00

Donderdag     09:30 - 17:00

Vrijdag            09:30 - 17:30

Zaterdag         10:00 - 17:00