't Oogappeltje Woondecoraties

Of je nu wat groter of wat kleiner woont, je komt pas tot optimaal woonplezier, wanneer alles klopt. De wandversiering die precies past bij de kleur van de muur en de gordijnen, de lamp die een ‘verloren’ hoek helemaal doet opleven of een bank die weer matcht met de eethoek. Het is vaak een lange zoektocht. Gelukkig is er ’t Oogappeltje. In de achterliggende 25 jaar mocht de winkel in Ridderkerk een nog altijd groeiende klantenkring uit de wijde omgeving begroeten. Precies, bij ’t Oogappeltje vonden ze net wat ze zochten.

25 jaar geleden begonnen Marga en Kurt Weber met hun winkel aan de P.C. Hooftstraat 21. Deze gezellige locatie bleek na 5 jaar echter al te klein en dus verhuisden ze een stukje verderop naar de huidige locatie aan de kerkweg. Vandaag de dag is ’t Oogappeltje een begrip als het om woondecoraties, meubelen, verlichting en geurbeleving gaat. Marga is samen met Dinie Groeneweg en Annemieke Pupella het gezicht van de winkel. Kurt is op de achtergrond actief. Hij verzorgt onder meer de bestellingen, levert spullen bij de klanten af en staat hen ook bij als het om service of garantie gaat.

Al 25 jaar een begrip

 

 

 

“25 jaar ’t Oogappeltje”. Daar zijn we supertrots op, “ laten Marga en Kurt weten. “we zijn ervan overtuigd dat de klanten ons productenaanbod in combinatie met een deskundig advies en een goede service weten te waarderen. Eigenlijk zijn wij ook het bewijs dat er gelukkig nog steeds plaats is voor fysieke winkels, waar nog sprake is van persoonlijke benadering.”

“in de loop der jaren hebben we al heel wat woonstijlen voorbij zien komen,” vervolgen Marga en Kurt.” Dit zorgde telkens weer voor uitdagingen, maar het gaf ons energie en plezier in het werk. In de voorbije 25 jaar bouwden we ook een uitstekende band op met de leveranciers.

Kom gezellig langs

 

 

 

Wij staan dan ook volledig achter onze producten. We gaan voor kwaliteit. Een deel van onze meubelen, waaronder de banken en de fauteuils, worden trouwens in Nederland gefabriceerd, wat wij als voordeel ervaren. We hebben natuurlijk niet alles in de winkel staan, maar zijn wel goed op de hoogte van het productaanbod van onze leveranciers. Een klant die bij ons niet vindt wat ie zoekt, kunnen we dan veelal toch verder helpen.”

Omdat we wat te vieren hebben, komen we dit jaar geregeld met leuke jubileumaanbiedingen. Volg ons daarom op sociale media of kom eens gezellig langs.

Onze winkel


Adres:  Kerkweg 35, 2985 AM Ridderkerk

Telefoonnummer:  0180431734

E-mail:  info@het-oogappeltje.ml

Openingstijden

Woensdag      09:30 - 17:00

Donderdag     09:30 - 17:00

Vrijdag            09:30 - 17:30

Zaterdag         10:00 - 17:00