Banken

Alle modellen worden door onze leverancier Het Anker ontworpen. De collectie is enorm breed, maar er is altijd één gemeenschappelijke deler: de onmiskenbare Anker-signatuur. Een Ankerbank of –stoel is altijd comfortabel, van topkwaliteit en betaalbaar. We volgen actief de trends in modellering, materiaalkeuze en kleurstelling. Daardoor zijn onze collecties altijd actueel en up-to-date. Scroll snel naar beneden als je benieuwd bent naar een greep uit onze collectie banken die wij kunnen leveren. In vergelijking met grote woonboulevards en winkelketens, zijn wij persoonlijker en geven wij net die extra service die de klant van ons mag verwachten. Wij zijn dan ook trots op de vele positieve klantreviews die we hebben mogen ontvangen!

 

Stoffen

Van linnen en polyester tot microvezel en katoen, al onze stoffen zijn van hoge kwaliteit. Want onze leverancier selecteert de beste materialen uit verschillende landen, voor het beste resultaat. Bekijk hieronder de stoffen.

 

 

 

Leer

Leer is één van de oudste gerecyclede producten ter wereld. Onze leverancier verwerkt rund- en buffelleer van gerenommeerde Italiaanse looierijen. Leer is een edel product en overtuigt met een unieke touch en geur. Elke huid is uniek en heeft zijn eigen kenmerken. Daarmee is ook uw bank een uniek meubelstuk!

 

 

 

 

L60

L60-leer of microleder is een combinatie van een microvezel lederlook toplaag en een lederen backing (uit gemalen leerrestanten). Dit materiaal geeft de stevigheid van leer met de voordelen van microvezel. Het Anker heeft een breed assortiment microleders in diverse kleuren en met diverse prints.

 

 

Contact

Onze winkel


Adres:  Kerkweg 35, 2985 AM Ridderkerk

Telefoonnummer:  0180431734

E-mail:  info@het-oogappeltje.ml

Openingstijden

Woensdag      09:30 - 17:00

Donderdag     09:30 - 17:00

Vrijdag            09:30 - 17:30

Zaterdag         10:00 - 17:00